Ladění relačních databázových systémů - Filip, Jan; Chlapek, Dušan; Krch, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Vybrané faktory ladění výkonu databázových systémů. Postupy ladění databázových systémů. Demonstrace postupů na relačních databázových systémech MS SQL Server 2005 a Oracle 10g. Návrh metodiky pro ladění databázových systémů
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: relační databáze; SQL (dotazovací jazyk); Oracle (databázový systém); ladění softwaru; informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; relational databases; SQL (query language); Oracle (database system); software debugging; master's theses