Stimulace a motivace v podniku - Vaňková, Klára; Nový, Ivan, 1956-; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Základní teorie motivace. Pojem pracovní motivace a motivy k práci. Charakteristika Městské nemocnice Turnov. Organizační struktura nemocnice
Vedoucí práce: Hana Šindelářová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: pracovní motivace; organizace podniku; zaměstnanecké výhody; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; employee motivation; industrial organization; employee fringe benefits; master's theses