Finanční analýza a mezipodnikové srovnání podniku Pražská plynárenská, a.s. - Benešová, Šárka (2006)
Cíle finanční analýzy. Pojem, cíl a využití výsledků SWOT analýzy. Charakteristika energetického sektoru ekonomiky ČR. SWOT analýza společnosti Pražská plynárenská