Finanční analýza a mezipodnikové srovnání podniku Pražská plynárenská, a.s. - Benešová, Šárka; Staňková, Anna, 1951-; Pokorný, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Cíle finanční analýzy. Pojem, cíl a využití výsledků SWOT analýzy. Charakteristika energetického sektoru ekonomiky ČR. SWOT analýza společnosti Pražská plynárenská
Vedoucí práce: Anna Staňková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; finanční management; energetika; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; analýza SWOT; mezipodnikové srovnávání; diplomové práce; financial analysis; financial management; energy industries; master's theses