Aplikace projektového řízení při vývoji nového výrobku - Hradec, Jan; Chlapek, Dušan; Krch, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Vysvětlení pojmu projektové řízení. Metodika PMBOK. Obecný postup vývoje a zavedení nových výrobků. Nástroje pro podporu řízení a koordinaci projektu
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: projektový management; výrobky; výrobní management; informatika [obor dipl. práce]; vývoj nových výrobků; diplomové práce; project management; commercial products; production management; master's theses