Identifikace přínosů e-businessových řešení pro malé firmy - Kysela, Jiří; Voříšek, Jiří, 1950-; Salava, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Charakteristika elektronického obchodu. Zavedení elektronického obchodu. Technické zabezpečení a realizace. Provoz elektronického obchodu
Vedoucí práce: Kateřina Vodičková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: elektronické podnikání; elektronický obchod; internetový marketing; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic business; electronic commerce; Internet marketing; bachelor's theses