Analýza veřejných příjmů a veřejných výdajů na úrovni kraje - Valenta, Martin (2006)
Fiskální federalismus jako důvod pro vytvoření krajů. Vznik a právní úprava krajů. Hospodaření krajů. Analýza příjmů a výdajů kraje