Analýza veřejných příjmů a veřejných výdajů na úrovni kraje - Valenta, Martin; Ochrana, František, 1952-; Huňka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Fiskální federalismus jako důvod pro vytvoření krajů. Vznik a právní úprava krajů. Hospodaření krajů. Analýza příjmů a výdajů kraje
Vedoucí práce: František Ochrana
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: dotace; veřejné finance; místní finance; příjmy; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; subsidies; public finance; local finance; income; master's theses