Oceňování nemovitosti - Ötwösová, Veronika (2006)
Druhy nemovitostí. Instituce v oblasti oceňování majetku. Právní rámec oceňování majetku. Evidence nemovitostí v katastru nemovitostí. Způsoby ocenění majetku a služeb podle zákona. Administrativní ocenění podle platní vyhlášky č. 540/2002 Sb.