Oceňování nemovitosti - Ötwösová, Veronika; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Druhy nemovitostí. Instituce v oblasti oceňování majetku. Právní rámec oceňování majetku. Evidence nemovitostí v katastru nemovitostí. Způsoby ocenění majetku a služeb podle zákona. Administrativní ocenění podle platní vyhlášky č. 540/2002 Sb.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: oceňování nemovitostí; oceňování majetku; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; real property valuation; valuation; master's theses