Finančná analýza podniku Philip Morris ČR, a.s. - Vašková, Eva (2006)
Základní informace o společnosti Philip Morris ČR. Analýza potenciálu společnosti. Finanční analýza společnosti. Vývoj podnikání za r. 2005