Finančná analýza podniku Philip Morris ČR, a.s. - Vašková, Eva; Kopalová, Helena; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Základní informace o společnosti Philip Morris ČR. Analýza potenciálu společnosti. Finanční analýza společnosti. Vývoj podnikání za r. 2005
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika; finance podniku; finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza podniku; výkazy zisků a ztrát; bakalářské práce; managerial economics; business finance; financial analysis; bachelor's theses