ASP (Application Service Providing) - význam tohoto modelu distribuce pro malé a střední podnikání v ČR - Smolík, Ondřej; Žídek, Tomáš; Hejtmánek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Poskytování aplikačních služeb v prostředí malých a středních firem (SME – Small and Medium Enterprises). Vývoj modelu ASP, jeho klady a zápory. Možnosti jak ASP aplikace integrovat pomocí standardů založených na XML a webových službách. Příklad vládní podpory poskytování aplikačních služeb pro SME v Koreji
Vedoucí práce: Tomáš Žídek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: malé a střední podnikání; webové služby; aplikační software; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; small and medium-sized business; web services; application software; bachelor's theses