Finanční analýza společnosti České aerolinie a.s. - Bauer, František (2006)
Práce metodami finanční analýzy zkoumá finanční situaci podniku České aerolinie a.s. Popis samotné analýzy, popis společnosti, samotná analýza, hodnocení analýzy a přiložené účetní výkazy