Finanční analýza společnosti České aerolinie a.s. - Bauer, František; Scholleová, Hana, 1964-; Morgenstern, Erik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Práce metodami finanční analýzy zkoumá finanční situaci podniku České aerolinie a.s. Popis samotné analýzy, popis společnosti, samotná analýza, hodnocení analýzy a přiložené účetní výkazy
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finance podniku; finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza podniku; účetní výkazy; bakalářské práce; business finance; financial analysis; financial statements; bachelor's theses