Finanční analýza Vodárenské akciové společnosti, a.s. - Skoumal, David (2006)
Zhodnocení firmy z hlediska finančního zdraví. Použity účetní a statistické informace ze vzdálenější a bezprostřední minulosti i současné tendence a v některých případech i predikce. Posouzení výkonnosti a perspektivy firmy i ve srovnání s jinými firmami a odvětvovým průměrem