Finanční analýza Vodárenské akciové společnosti, a.s. - Skoumal, David; Fojtík, Aleš; Kendrala, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Zhodnocení firmy z hlediska finančního zdraví. Použity účetní a statistické informace ze vzdálenější a bezprostřední minulosti i současné tendence a v některých případech i predikce. Posouzení výkonnosti a perspektivy firmy i ve srovnání s jinými firmami a odvětvovým průměrem
Vedoucí práce: Aleš Fojtík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika; finance podniku; finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza podniku; výkazy zisků a ztrát; bakalářské práce; managerial economics; business finance; financial analysis; bachelor's theses