Analýza spotřebitelské organizace v ČR - Vilímovský, Jiří (2006)
Instituce, které se problematikou ochrany spotřebitele intenzivně zabývají. Legislativní a institucionální zabezpečení ochrany spotřebitele. Konkrétní příklad jedné z největších spotřebitelských organizací, sdružení Spotřebitel.cz