Analýza spotřebitelské organizace v ČR - Vilímovský, Jiří; Horová, Olga; Luňáčková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Instituce, které se problematikou ochrany spotřebitele intenzivně zabývají. Legislativní a institucionální zabezpečení ochrany spotřebitele. Konkrétní příklad jedné z největších spotřebitelských organizací, sdružení Spotřebitel.cz
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: ochrana spotřebitele; spotřebitelská politika; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; consumer protection; consumer policy; master's theses