Reporting - Šnáblová, Olga (2006)
Práce se zabývá vykazováním – reportováním v tabulkovém procesoru. Reporting jako jedna ze základních funkcí controllingu. Vykazování pro externí uživatele (externí reporting). Interní reporting. Tvorba tabulek v prostředí MS Excel