Reporting - Šnáblová, Olga; Menšík, Michal; Přibyl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Práce se zabývá vykazováním – reportováním v tabulkovém procesoru. Reporting jako jedna ze základních funkcí controllingu. Vykazování pro externí uživatele (externí reporting). Interní reporting. Tvorba tabulek v prostředí MS Excel
Vedoucí práce: Michal Menšík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: controlling; účetnictví; účetní software; Microsoft Excel (software); účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; výkaznictví; interní reporting; bakalářské práce; controlling; accounting; accounting software; Microsoft Excel (software); bachelor's theses