Shareholder management - vybrané aspekty zvyšování hodnoty podniku optimalizací jeho finančního řízení - Veselá, Lucie; Neumaierová, Inka, 1960-; Leciánová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Vztah mezi zvyšováním hodnoty podniku a optimalizací činností finančního řízení. Definování hodnoty podniku a vybraných nástrojů řízení hodnoty, porovnání koncepce shareholder a stakeholder value a možnosti zvyšování hodnoty pro akcionáře. Charakteristika analyzovaného podniku, jeho ekonomický (finanční) úsek a organizační struktura. Zhodnocení současného stavu vybraných oblastí finančního řízení, srovnání s nejlepšími postupy, návrh změn a doporučení za účelem budoucího zvyšování hodnoty podniku pro akcionáře
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční management; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial management; master's theses