Finanční analýza společnosti Slovenská Grafia, a.s. - Svoboda, Zdeněk (2006)
Finanční analýza a její metody. Charakteristika společnosti Slovenská Grafia a.s. Finanční analýza, srovnání poměrových ukazatelů společnosti Slovenská Grafia s odvětvovými