Finanční analýza společnosti Slovenská Grafia, a.s. - Svoboda, Zdeněk; Boukal, Petr, 1962-2022; Kučera, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Finanční analýza a její metody. Charakteristika společnosti Slovenská Grafia a.s. Finanční analýza, srovnání poměrových ukazatelů společnosti Slovenská Grafia s odvětvovými
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses