Dopad akvizice na hodnotu akcionáře - Kraváriková, Michaela (2006)
Charakteristika forem spojování podniků. Hodnota akcionáře. Hodnota pro akcionáře v české praxi. Stanovení hodnoty EVA pro společnost ČEZ