Dopad akvizice na hodnotu akcionáře - Kraváriková, Michaela; Marek, Petr; Kraus, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Charakteristika forem spojování podniků. Hodnota akcionáře. Hodnota pro akcionáře v české praxi. Stanovení hodnoty EVA pro společnost ČEZ
Vedoucí práce: Petr Marek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses