Strategická analýza společnosti Pivovary Staropramen a.s. - Dostálová, Jana (2006)
Strategická analýza společnosti tj. analýza makrookolí, mikrookolí a analýza vnitřních zdrojů a schopností společnosti. Dále byly určeny hybné změnotvorné síly a klíčové faktory úspěchu v odvětví. Hlavní konkurenční výhody společnosti a strategický vývoj do budoucnosti