Strategická analýza společnosti Pivovary Staropramen a.s. - Dostálová, Jana; Sedláčková, Helena; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Strategická analýza společnosti tj. analýza makrookolí, mikrookolí a analýza vnitřních zdrojů a schopností společnosti. Dále byly určeny hybné změnotvorné síly a klíčové faktory úspěchu v odvětví. Hlavní konkurenční výhody společnosti a strategický vývoj do budoucnosti
Vedoucí práce: Helena Sedláčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses