Zajištění dostupnosti IT infrastruktury pro podporu firemních procesů - Zima, Radek (2006)
Ekonomické aspekty dostupnosti serverové architektury. Technologie pro zajištění redundance celých systémů. Technologie zajišťující vyšší odolnost serveru. Organizační a personální zajištění dostupnosti