Zajištění dostupnosti IT infrastruktury pro podporu firemních procesů - Zima, Radek; Pavlíček, Luboš; Dušek, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Ekonomické aspekty dostupnosti serverové architektury. Technologie pro zajištění redundance celých systémů. Technologie zajišťující vyšší odolnost serveru. Organizační a personální zajištění dostupnosti
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses