Lidský kapitál a hospodářský růst - Dallal, Gabriela (2006)
Přehled problematiky lidského kapitálu a jeho vliv na hospodářský růst. Odhalení důležité souvislosti mezi systémem finančních toků, v rámci nichž dochází k nabývání lidského kapitálu