Lidský kapitál a hospodářský růst - Dallal, Gabriela; Urbánek, Václav; Wawrosz, Petr, 1968-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Přehled problematiky lidského kapitálu a jeho vliv na hospodářský růst. Odhalení důležité souvislosti mezi systémem finančních toků, v rámci nichž dochází k nabývání lidského kapitálu
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekonomický růst; lidský kapitál; znalostní ekonomika; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; economic development; human capital; knowledge economy; master's theses