Informační architektura prezentace informací - Hnilička, Jakub; Horný, Stanislav, 1955-; Bébr, Richard, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Pojem informační architektura. Tvorba dokumentace. Psychologie tvarů a barev. Informační architektura prezentace organizace. Tvorba firemních stránek
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: navigace; webové stránky; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; navigation; web pages; bachelor's theses