IT outsourcing v praxi - případová studie - Myslivec, Oldřich (2006)
Teoretický úvod do outsourcingu. Současnost outsourcingu v ČR a zahraničí a jeho další budoucnost. Charakteristika outsourcovaného klienta. Návrhy optimalizace činnosti outsourcera a klienta