IT outsourcing v praxi - případová studie - Myslivec, Oldřich; Střížová, Vlasta, 1946-; Žák, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Teoretický úvod do outsourcingu. Současnost outsourcingu v ČR a zahraničí a jeho další budoucnost. Charakteristika outsourcovaného klienta. Návrhy optimalizace činnosti outsourcera a klienta
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: outsourcing; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; offshoring; outsourcing; bachelor's theses; offshore outsourcing