Finanční analýza společnosti Karosa, a.s. - Novotná, Jana (2006)
Finanční analýza společnosti Karosa, a.s. v letech 2000 až 2004. Použitými instrumenty jsou absolutní ukazatele, rozdílové a poměrové ukazatele. Součástí je analýza Du Pont, Altmanova analýza, Index IN, EVA. V závěru práce je zhodnocena situace v automobilovém průmyslu pomocí ukazatele EVA