Finanční analýza společnosti Karosa, a.s. - Novotná, Jana; Maňasová, Zuzana; Novák, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Finanční analýza společnosti Karosa, a.s. v letech 2000 až 2004. Použitými instrumenty jsou absolutní ukazatele, rozdílové a poměrové ukazatele. Součástí je analýza Du Pont, Altmanova analýza, Index IN, EVA. V závěru práce je zhodnocena situace v automobilovém průmyslu pomocí ukazatele EVA
Vedoucí práce: Zuzana Maňasová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses