Ekonomika profesionálního sportovního klubu v Rusku - Chmalko, Anna (2006)
Analýza struktury financování tělesné výchovy a sportu v Rusku za doby centrálně plánované ekonomiky a po přechodu k tržnímu hospodářství. Specifika a hlavní principy fungování profesionálního sportu ve světě a v Rusku. Analýza hospodaření omského hokejového klubu Avangard