Ekonomika profesionálního sportovního klubu v Rusku - Chmalko, Anna; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Analýza struktury financování tělesné výchovy a sportu v Rusku za doby centrálně plánované ekonomiky a po přechodu k tržnímu hospodářství. Specifika a hlavní principy fungování profesionálního sportu ve světě a v Rusku. Analýza hospodaření omského hokejového klubu Avangard
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses