Využití analýzy návštěvnosti ke zvýšení efektivnosti internetových prezentací - Tesař, Milan (2006)
Efektivnost IS/ICT. Koncepční schéma efektivnosti. Efektivnost internetových prezentací. Model efektivnosti internetových prezentací. Aplikace analýzy návštěvnosti na model efektivnosti