Využití analýzy návštěvnosti ke zvýšení efektivnosti internetových prezentací - Tesař, Milan; Gála, Libor, 1965-; Kafka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Efektivnost IS/ICT. Koncepční schéma efektivnosti. Efektivnost internetových prezentací. Model efektivnosti internetových prezentací. Aplikace analýzy návštěvnosti na model efektivnosti
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; webová analytika; master's theses; web analytics