Evropský sociální fond v rámci podpory politiky zaměstnanosti a vzdělávání na území hl. m. Prahy - Dlouhá, Barbora (2006)
Politika hospodářské a sociální soudržnosti. Jednotný programový dokument JPD3. Analýza cílových oblastí JPD 3. Zdroje financování JPD 3