Evropský sociální fond v rámci podpory politiky zaměstnanosti a vzdělávání na území hl. m. Prahy - Dlouhá, Barbora; Poláková, Olga, 1944-; Kuchařová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Politika hospodářské a sociální soudržnosti. Jednotný programový dokument JPD3. Analýza cílových oblastí JPD 3. Zdroje financování JPD 3
Vedoucí práce: Olga Poláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: strukturální fondy; národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; structural funds; master's theses