Jak ovlivnit spotřebitele na trhu IT a telekomunikací? - Němečková, Klára (2006)
Trh telekomunikací a informačních technologií v ČR. Operátoři a jejich služby. Reklamace v telekomunikacích. Průzkum spotřebitelů na trhu IT a telekomunikací