Jak ovlivnit spotřebitele na trhu IT a telekomunikací? - Němečková, Klára; Horová, Olga; Marksová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Trh telekomunikací a informačních technologií v ČR. Operátoři a jejich služby. Reklamace v telekomunikacích. Průzkum spotřebitelů na trhu IT a telekomunikací
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses