Analýza podnikání v České republice a Německu ve společnosti KOVIG s.r.o. - Mohrová, Lucie (2006)
Typologie podniků. Založení a vznik s.r.o. v ČR a Německu. Podpora malých a středních podniků. Daňová povinnost v ČR a Německu. Sociální a zdravotní pojištění v ČR a Německu. Charakteristika společnosti KOVIG s.r.o.