Analýza podnikání v České republice a Německu ve společnosti KOVIG s.r.o. - Mohrová, Lucie; Černá, Jitka; Láchová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Typologie podniků. Založení a vznik s.r.o. v ČR a Německu. Podpora malých a středních podniků. Daňová povinnost v ČR a Německu. Sociální a zdravotní pojištění v ČR a Německu. Charakteristika společnosti KOVIG s.r.o.
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses