Analýza spokojenosti zákazníků hotelu Antik City - Mazal, Jan; Černá, Jitka; Habrmanová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Zjišťování příčin zákaznické spokojenosti a nespokojenosti pomocí vytvořeného dotazníku. Analýza výsledků šetření
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: hotelnictví; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; hotel-keeping; bachelor's theses