Finanční analýza firmy ESSELTE, s.r.o. - Ton, Jaroslav (2006)
Analýza financí podniku a jeho marketingové strategie. Změny rámce podnikání po vstupu České republiky do Evropské unie. Finanční analýza firmy ESSELTE, s.r.o. pomocí horizontální a vertikální analýzy účetních výkazů, poměrových ukazatelů, bonitního modelu, faktorové analýzy, analýzy peněžních toků a dalších metod. Obchodní strategie velkoobchodu