Finanční analýza firmy ESSELTE, s.r.o. - Ton, Jaroslav; Grünwald, Rolf, 1930-; Kraus, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Analýza financí podniku a jeho marketingové strategie. Změny rámce podnikání po vstupu České republiky do Evropské unie. Finanční analýza firmy ESSELTE, s.r.o. pomocí horizontální a vertikální analýzy účetních výkazů, poměrových ukazatelů, bonitního modelu, faktorové analýzy, analýzy peněžních toků a dalších metod. Obchodní strategie velkoobchodu
Vedoucí práce: Rolf Grünwald
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses